kappersopleiding
Kappersopleidingen
Opleiding kapper

KAPPERSOPLEIDING

Kappersopleidingen

Opleiding All-round kapper/kapster

 

We bieden een professionele kappersopleiding en een intensieve individuele begeleiding.

We starten met de basis en werken zo verder. Je hebt geen vooropleiding nodig, we beginnen vanaf nul.

 

✓ Technical

Hoofdhuid en haaranalyse maken / juiste shampoo keuze en massagetechnieken / kleurdiagnose maken.

 

✓ Styling

Basis, klassiek, modern, maar ook zal je leren met alle nuttige toestellen te werken.

 

✓ Cutting

Een opleiding kapper of kapster gebaseerd op 14 basis snittechnieken. Gevolgd door personalisatie.

 

✓ Theoretical

Alle theoretische kennis over de hierboven besproken punten.

INSCHRIJVEN VOOR DE KAPPERSOPLEIDING

Start Kappersopleiding

Je kan starten wanneer je zelf wilt. Geen les in grote groep, maar les op maat per individu.  Je trainer staat dus enkel en alleen voor jou klaar!  Wij kiezen voor kwaliteitsvolle lessen die jou opleiden tot een vakbekwaam kapper of kapster, zodat je blijvend aan de slag kan gaan.
 
Op deze manier heb je de gedane investering er zo weer uit. We zorgen er dus voor dat je direct in één van onze salons je geleerde kunsten kunt tonen!

Duurtijd Kappersopleiding

Deze kappersopleiding houdt in dat je 3 volle dagen per week, gedurende 15 maanden onderricht wordt om een professionele kapper of kapster te worden.
 
De opleidingsdagen worden vooraf met je besproken en gecommuniceerd. De kappersopleiding vindt plaats op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag. En dit telkens van 9 tot 18 u. Flexibiliteit is m.a.w. een grote troef bij onze kappersopleidingen. Schrijf je dus snel in voor onze professionele kappersopleiding!

Examens?

Neenwij evalueren uw progressie permanent.

Onze trainers beschikken elk over méér dan 10 jaar ervaring op de werkvloer zelf. Door de constante individuele kappersopleiding evalueren we je dagelijks, bij elke training.

 
In deze opleiding streven we er dan ook naar om  je constant bij te sturen. Op het einde van de rit beheers je alle aspecten van knippen en haartooi tot in de kleinste details!

Modellen

We garanderen dat 75% van je opleiding zal zijn op echte modellen. Een grote troef van onze opleiding is dat er dagelijks modellen aanwezig zullen zijn, waardoor je zelf niet heel je vriendenkring of familiekring moet af gaan, om hen te overtuigen jou model te zijn.
 
Het is vanzelfsprekend dat je ook sommige onderdelen van het vak, eerst op een oefenhoofd aangeleerd krijgt, al proberen we dat te beperken. Voor onze extra opleidingen is er afhankelijk van de opleiding soms wel een model vereist, we denken dan aan bv specifieke snitten, scheren, etc…

Kostenplaatje / overeenkomst

Niet alleen kan je starten wanneer je wilt, maar je kan ook stoppen wanneer je wilt. Geen enkele verplichting, we willen alleen maar werken met gemotiveerde mensen die de kunst van haarknippen en haartooi met passie voor het vak willen leren.

 

  • Het inschrijvingsgeld bedraagt €399,00 inclusief BTW. Op voorhand te betalen.
  • Gedurende 15 maanden zal je vervolgens €250,00 inclusief BTW per maand betalen.

Materiaal en producten

Om praktische en hygiënische redenen werk je steeds met je eigen materiaal.  Voor de prijs van €190,00 Incl. BTW kun je een basispakket professionele materialen ontvangen.

 

Dit pakket houdt een oefenhoofd  / een snitkam / een ontwarkam / een vorkkam / een puntkam / verdeelspelden / een professionele haardroger / een set borstels in.  Zo heeft iedereen hetzelfde én vooral het juiste materiaal wat niet alleen praktisch is maar dat er ook voor zorgt dat je de opdracht goed kan uitvoeren.

 

Je hoeft bij ons géén producten aankopen tijdens deze opleiding. Al de producten worden gratis voorzien tijdens deze opleiding.

INTERESSE? SCHRIJF JE HIER IN VOOR ONZE KAPPERSOPLEIDING