Voor wie is de opleiding nu precies?

Voor iedereen die echt kapper wil worden en dit zowel voor de ervaren kapper als voor de beginnende kapper.

Welke kledij moet ik dragen?

Wij verwachten dat al onze studenten in zwart/wit gekleed zijn. T-shirts zijn bij ons gratis te verkrijgen.

Is de opleiding duur?

Helemaal niet! Voor een aantal jaren klassieke basisschool ben je véél meer geld kwijt. Bovendien is de opleiding 3 dagen per week en laat het je toe een andere job te combineren met je opleiding tot kapper.

 

Kappers die echter meer dan 3 dagen per week willen komen kunnen dit perfect zonder hiervoor extra bij te betalen. Daarnaast zijn de opleidingen op maat. Ook al zijn er soms meerdere studenten, toch zal je individueel opgeleid worden.

Krijg ik een kappersdiploma?

Neen. Hair Feak Academy is een privé-school die voor 75% gebaseerd is op praktijkopleiding. Je leert bij ons in zeer korte tijd een nieuw beroep aan en je krijgt hier een certificaat voor.
Daarnaast helpen wij studenten, die een officieel diploma verkiezen, met het behalen van deze diploma’s bij officiële instanties. Een officieel diploma heb je enkel nodig als je zelfstandig wil beginnen.

Moet ik voor modellen zorgen?

Neen. Onze Academy beschikt over 1000 modellen/klanten per maand. Je hoeft dus zelf niemand te zoeken.

Wie geeft deze opleidingen?

De opleidingen worden gegeven door onze eigen lesgevers en specialisten en dit onder leiding van Iris Reuten artistiek directeur . Onze lesgevers hebben ervaring en beschikken over voldoende basisopleiding om kappers van niets tot iets te brengen in een bepaalde periode. Het praktijkniveau is hoog en alle opleidingen en cursussen sluiten onmiddellijk aan op de praktijk in een kapsalon.

Kappersmateriaal?

Ja, je moet zorgen voor je eigen kappersmateriaal in onze Academy.
Je kan in onze Academy een samengesteld pakket bestellen of alle materialen afzonderlijk aan de beste prijzen. Doe dus géén overhaaste beslissingen in je zoektocht naar materiaal, maar vraag meer info aan onze lesgevers.